Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@16:56:59 GMT

ثبت نام دومین آزمون تعیین سطح زبان آلمانی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۱۳۹۲

ثبت نام دومین آزمون تعیین سطح زبان آلمانی آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان سنجش، با توجه به هماهنگی‌های بعمل آمده با دانشگاه FHM آلمان و مرکز تلک، مقرر شده است برای دومین بار در جمهوری اسلامی ایران آزمون زبان آلمانی مرکز تلک (TELC) که یک آزمون تعیین سطح به زبان آلمانی بوده و در کشور آلمان، سراسر اروپا و جهان برگزار می شود، توسط مراکز مجاز در سطح A۲ برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمون در مراکز پردیس دانشگاه شهید بهشتی، سازمان مدیریت صنعتی و موسسه فرهنگی و هنری ایرسافام برگزار می شود.

مدرک و گواهی حاوی نتیجه آزمون، توسط مرکز تلک و دانشگاه FHM در آلمان صادر خواهد شد.

مدرک آزمون تلک (TELC) معادل مدرک آزمون گوته و مورد تایید سفارت آلمان در ایران است.

این گواهی به عنوان دانش پایه برای اخذ پذیرش و ادامه تحصیل و کار در دانشگاه های آلمانی زبان اروپا به خصوص برای دوره های پیش آمادگی PSP برای گروه های هدف به شرحی که اعلام شده، کاربرد دارد و مورد قبول همه شرکت ها و مراکز دولتی جهت پذیرش کار و مهاجرت است.

دوره PSP یک دوره پیش آمادگی شامل ۶۵ درصد زبان آلمانی تخصصی و ۳۵ درصد موضوعات فرهنگی و تخصصی ادغام در محیط کاری و فرهنگی آلمان برای پنج گروه هدف است.

۱. دیپلمه هایی که قصد معادل سازی مدرک دیپلم ایرانی خود به دیپلم آلمانی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در همه دانشگاه های آلمانی را دارند، که خود به سه دسته تقسیم می شوند: «دیپلمه هایی که می خواهند در رشته های مهندسی ادامه تحصیل بدهند (PSP technic)»، «دیپلمه هایی که می خواهند در رشته های علوم انسانی ادامه تحصیل بدهند (PSP business)» و «دیپلمه هایی که قصد ادامه تحصیل در رشته های علوم پزشکی را دارند ( PSP medicine)».

۲. افرادی که با مدرک کارشناسی می خواهند وارد دوره کارشناسی ارشد بشوند (در رشته دلخواه).

۳. افرادی که با مدرک کارشناسی ارشد می خواهند وارد دوره دکتری به زبان آلمانی بشوند.

۴. پزشکان و یا افرادی که با مدرک دکتری قصد ادامه تحصیل و اخذ تخصص و یا یافتن کار در بیمارستان و غیره دارند. برای این گروه علاوه بر دوره PSP، دانش علوم پزشکی آنان نیاز به تایید دارد.

۵. کلیه صاحبان مشاغل و افراد دارای مهارت، فارغ از این که در چه رشته ای تحصیل کرده اند، علاوه بر آموزش زبان و فرهنگ آلمانی می توانند نحوه تهیه رزومه و مصاحبه و یافتن شغل در بازار آلمان را آموزش ببینند (PSP Professional).

همه گروه های مذکور برای اخذ ویزا و ورود به دوره های PSP در دانشگاه FHM، نیاز به مدرک سطح A۲ زبان آلمانی از مرکز تلک دارند.

ساختار و مواد آزمون تلک (TELC) شامل چهار بخش: بخش Listening (شنیداری، پاسخ بصورت نوشتاری)، بخش Reading (پاسخ بصورت نوشتاری)، بخش Writing (پاسخ بصورت نوشتاری)، بخش Speaking (گفتاری) – (ارزیابی توسط اساتید دارای گواهینامه آزمونگری از مرکز تلک و دانشگاه FHM آلمان و مورد تایید سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد) است.

آزمون تلک بصورت کاغذی (Paper) است و پاسخ همه سوالات به غیر از بخش Speaking (گفتاری) توسط داوطلب در دفترچه آزمون درج می شود.

با توجه به بخشنامه های شماره ۱۵۲۴۴/۹۷ مورخ ۲۵ فروردین ۹۷ و ۹۷۲۱۴/۹۷ مورخ ۲۸ خرداد ۹۷ و در راستای اجرای تصویب نامه شماره ۶۳۷۹۳/ت ۵۵۶۳۳ هـ مورخ ۱۶ مرداد ۹۷ هیات وزیران، نرخ ثبت نام در آزمون بین المللی زبان آلمانی مرکز تلک (TELC) بصورت علی الحساب به مبلغ ۱۸ میلیون ریال (یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) معادل ۱۸۹ یورو است.

چنانچه نرخ ارز توسط بانک مرکزی تغییر یابد و منجر به افزایش یا کاهش مبلغ ثبت نامی شود، مراتب توسط سازمان سنجش بررسی خواهد شد و با ابلاغ به مراکز، مابه التفاوت وجه ثبت نامی توسط مؤسسات مجری، از داوطلبان اخذ می شود و یا به آنان عودت داده می شود.

سازمان سنجش آموزش کشور تنها مرجع صادر کننده مجوز فعالیت، جهت برگزاری آزمون های بین المللی در ایران است و فعالیت مراکزی که از این سازمان مجوز اخذ نکرده اند، فاقد اعتبار و غیر قانونی است.

مراکز دارای مجوز برگزاری آزمون زبان آلمانی مرکز تلک (TELC):

پردیس دانشگاه شهید بهشتی: پایگاه اطلاع رسانی (وب سایت): www.sbu.ac.ir/pardis/pardis۲ . نشانی محل برگزاری آزمون: تهران، اتوبان شهید چمران، ولنجک، خیابان یمن، خیابان رشیدالدین فضل اله، میدان شهید شهریاری، دانشگاه شهید بهشتی، ساختمان مرکز فناوری اطلاعات، سایت مرکزی.

سازمان مدیریت صنعتی: پایگاه اطلاع رسانی(وب سایت): www.imi.ir. نشانی محل برگزاری آزمون: تهران، خیابان ولی عصر (ع)، نبش خیابان جام جم.

موسسه فرهنگی و هنری ایرسافام: پایگاه اطلاع رسانی(وب سایت): https://CDC.irsafam.com. نشانی محل برگزاری آزمون: تهران، میدان آرژانتین، خیابان الوند، کوچه ۳۷ شرقی، پلاک ۴.

ثبت‌نام از روز سه‌شنبه ۲۰ شهریور آغاز شده است و در روز دوشنبه ۲۶ شهریور پایان می‌پذیرد. ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی مراکز دارای مجوز انجام خواهد شد.

آزمون‌ مرحله اول شامل آزمون کتبی بخش های Listening، Reading و Writing در روز سه‌شنبه ۳ مهر ۹۷ برابر با ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۸ میلادی و آزمون مرحله دوم شامل آزمون Speaking (گفتاری) در روز چهارشنبه ۴ مهر ۹۷ برابر با ۲۶  سپتامبر ۲۰۱۸ میلادی برگزار می شود.

ساعت و زمان شروع آزمون از طریق پایگاه خبری و اطلاع رسانی مراکز مجری به اطلاع داوطلبان می رسد.

کد خبر 4401461

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی سازمان سنجش مردم علیه احتکار دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش دانشگاه های ایران دانشجویان منصور غلامی دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی کارشناسی ارشد کلاس درس حکم انتصاب وزارت بهداشت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان

خبرگزاری مهر؛ گروه‌استان‌ها: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین، فصیح واژه و بلیغ زبان کرد است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب لهجه‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

او که از آخرین شاعران گورانی‌سرای بخش جنوبی کردستان ایران است متولد شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه است. میرزا احمد که به لقب «داواشی» معروف است در اواخر اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نامهای پیامبر اکرم اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه می‌زند. بنابراین لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

موضوعات شعری این شاعر متنوع و متکثر است و نمادهای مرتبط با جغرافیا، تاریخ و فرهنگ جامعه ایران و کردستان سخت در کلام و زبان شعریش هویداست و هستی و حیات میرزا احمد در همان زبان شیرین شعری‌اش که از بستر تاریخی و اجتماعی زمانه‌ی خود جان گرفته عیان و نمایان است.

شعر «موسی و سنگتراش» و همچنین «هه‌ڵاڵه زه‌رده» از آن دست شعرهایی است که مخاطب را به مسیر تاریخ راهی می‌نماید و راوی بخشی از تاریخ مردمانی می‌شود که همواره واقعیت زیسته خود را به اشکال مختلف بروز داده و به بانگ رسا سر داده‌اند.

امروز دانشگاه کردستان میزبان همایشی ملی با عنوان «میرزا احمد داواشی» شده است که به صورت یکروزه و با اجرای ۱۰ پنل تخصصی و سخنرانی ویژه برگزار شده است.

علی اکبر مظفری، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان در آئین افتتاحیه همایش، ضمن معرفی دانشگاه کردستان، به رتبه‌های کسب شده دانشگاه در سطح ایران، آسیا و جهان اشاره کرد.

وی به وجهه بین‌المللی دانشگاه کردستان اشاره کرد و از حضور ۶۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان خبر داد.

مظفری همچنین به حضور اساتید نمونه کشوری و جهانی در دانشگاه کردستان گریزی زد و عنوان کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی و فعالیت‌های آن یکی از افتخارات دانشگاه بوده که در راستای مسئولیت اجتماعی نیز فعالانه گام برداشته و این همایش نیز جزئی از این فعالیت‌ها و افتخاری برای دانشگاه است.

زنجیره کنفرانس‌های میراث معنوی برگزار می‌شود

یادگار کریمی رئیس پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان نیز در افتتاحیه همایش ملی میرزا احمد داواشی در دانشگاه کردستان، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش از سوی پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان، اظهار کرد: این همایش اولین حلقه از زنجیره کنفرانس‌های میراث معنوی ایران است.

وی افزود: وقتی پیشنهاد برگزاری کنفرانس میرزا احمد داواشی مطرح شد، انتظار می‌رفت همچون نویسندگان و شاعران مطرح کرد از سوی مردم شناخته شده باشد اما متأسفانه کسی از ایشان شناختی نداشت و گستره جغرافیایی شناخت وی بسیار محدود بود.

کریمی این مسئله را عاملی برای تصمیم برگزاری زنجیره کنفرانس میراث معنوی عنوان کرد و افزود: این حقیقت تلخی است که به دلیل عدم شناخت و عدم معرفی این افراد نتوانسته‌ایم با دنیای امروز خود را وفق داده و خود را به حاشیه رانده‌ایم.

رئیس پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان همچنین ترجمه رمان‌ها و اشعار و آثار نویسندگان کرد را راهی برای ایجاد دیالوگ با جهان دانست و گفت: زبان امروز زبان علم است و به همین دلیل این کنفرانس را علمی برگزار می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حق میرزا احمد داواشی اجحاف صورت گرفته، ابراز امیدواری کرد که این کنفرانس گشودن دری برای شناخت و شناساندن میرزا احمد داواشی نه تنها در کردستان بلکه در سطح ایران و فراتر از آن باشد.

گفتنی است؛ همایش ملی میرزا احمد داواشی امروز ۱۹ اردیبهشت با ۱۰ پنل تخصصی و چندین سخنرانی در تالار مولوی دانشگاه کردستان در حال برگزاری است.

کد خبر 6100600

دیگر خبرها

  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • رئیس جمهور وارد قم شد / آغاز دومین سفر استانی هیئت دولت به خاستگاه انقلاب
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ آغاز عملیات رژیم صهیونیستی در رفح
  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • کشف دومین منزل انباشت زباله در بجنورد!